Advertisement

Bartın Sel / Bartın'da sel ve heyelan: Evi yıkılan 80 yaşındaki yurttaş ... : Bartın kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan.

Bartın Sel / Bartın'da sel ve heyelan: Evi yıkılan 80 yaşındaki yurttaş ... : Bartın kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan.. Bartın, türkiye'nin en çok yağış alan batı karadeniz bölgesindedir.hemen her mevsim bol yağış alır.dağlardan gelen yağmur suları bartın ırmağı ve. 11 yaşındaki bir çocuk sel sularına kapılarak kayboldu. Bartın, sağanak yağmur nedeniyle adeta felaketi yaşıyor! Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi. Afet ve durum yönetimi merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada, özellikle amasra ve.

Bartın, türkiye'nin en çok yağış alan batı karadeniz bölgesindedir.hemen her mevsim bol yağış alır.dağlardan gelen yağmur suları bartın ırmağı ve. Ev ve iş yerlerini su bastı. Kuvvetli yağışın dün gece başladığı sağanak yağış bartın'da sel ve heyelana neden oldu. İstanbul'a giden otobüsteki 45 yolcu sel suları sebebi ile'de mahsur kaldılar. Bartın'ın hasankadı beldesinde etkili olan yoğun yağış sele neden oldu.

Bartın'da sel felaketi! Sağanak yağış sonrası yol çöktü ...
Bartın'da sel felaketi! Sağanak yağış sonrası yol çöktü ... from 365haber.web.tr
11 yaşındaki bir çocuk sel sularına kapılarak kayboldu. Bartın'da etkili olan şiddetli yağışlar sonrası yaşanan sel felaketinde korku dolu anlar kameralara yansıdı. Mahsur kalanlara saatler sonra ulaşıldı. Kurucaşile belediye başkanı mehmet zihni i̇lçemize bağlı tekkeönü köyünde derenin taşması nedeniyle sel suları 1 metre kadar yükseldi. Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde etkili olan sağanak yağış sonrasında taşan dereler sele neden oldu. Bartın'da sele kapılan çocuk kayboldu. 2 köyde 1 metre sel suyu i̇lçeye bağlı tekkeönü köyü'nde de dere taşması sonucu sel meydana. 21.06.2019 14:43 | son güncelleme:

Bartin kozcağız hasankadı beldesinde yaşanan sel felaketi'nde mahsurkalma anlarımız.

İstanbul'a giden otobüsteki 47 yolcu, sel suları nedeniyle mahsur kaldı. Çok sayıda ev, iş yeri sular altında kalırken, sel sularına kapılan araçlar denize sürüklendi. 21 mayıs 1998'de bartın'da 3 gün süren etkili yağış nedeniyle bartın çayı 10 metre yükselmiş, şehrin yüzde 70'i sular altında kalmıştı. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi. İstanbul'a giden otobüsteki 45 yolcu sel suları sebebi ile'de mahsur kaldılar. Bartın, türkiye'nin en çok yağış alan batı karadeniz bölgesindedir.hemen her mevsim bol yağış alır.dağlardan gelen yağmur suları bartın ırmağı ve. Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri sel nedeniyle ahşap bir evin büyük bölümü yıkıldı, evdeki yaşlı bir kadın da sel sularına kapıldı. Bugün 1998 sel felaketinin 22. 21 mayıs 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin üzerinden tam 22 yıl geçmiş. Kuvvetli yağışın dün gece başladığı sağanak yağış bartın'da sel ve heyelana neden oldu. Hasankadı beldesi eskiemirler köyünde dün etkili olan aşırı. 2 köyde 1 metre sel suyu i̇lçeye bağlı tekkeönü köyü'nde de dere taşması sonucu sel meydana. Ev ve iş yerlerini su bastı.

Bartın valisi nusret dirim otobüsün çevresindeki yaklaşık 1 kilometrelik alanında suyla kaplı olduğunu belirterek şöyle anlattı. Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde gece saatlerinde başlayan sağanak yağmurun dereleri taşırması sonrasında sel meydana geldi. Valilik sel ve heyelan uyarısı. İstanbul'a giden otobüsteki 47 yolcu, sel suları nedeniyle mahsur kaldı. Bartin kozcağız hasankadı beldesinde yaşanan sel felaketi'nde mahsurkalma anlarımız.

Bartın'da sel sularında mahsur kalan 45 yolcu tahliye edildi
Bartın'da sel sularında mahsur kalan 45 yolcu tahliye edildi from media-cdn.t24.com.tr
Bartın'da etkili olan şiddetli yağışlar sonrası yaşanan sel felaketinde korku dolu anlar kameralara yansıdı. Bartın valisi nusret dirim otobüsün çevresindeki yaklaşık 1 kilometrelik alanında suyla kaplı olduğunu belirterek şöyle anlattı. Bartın'da sele kapılan çocuk kayboldu. Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri sel nedeniyle ahşap bir evin büyük bölümü yıkıldı, evdeki yaşlı bir kadın da sel sularına kapıldı. 21.06.2019 14:43 | son güncelleme: 21 mayıs 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin üzerinden tam 22 yıl geçmiş. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi. 2 köyde 1 metre sel suyu i̇lçeye bağlı tekkeönü köyü'nde de dere taşması sonucu sel meydana.

Bartin'da, yağmur ve eriyen kar sularının etkisiyle kentin içinden geçen ırmak taşma irmak kenarındaki çay bahçelerinin bir kısmı su altında kaldı.

2 köyde 1 metre sel suyu i̇lçeye bağlı tekkeönü köyü'nde de dere taşması sonucu sel meydana. 21 mayıs 1998'de bartın'da 3 gün süren etkili yağış nedeniyle bartın çayı 10 metre yükselmiş, şehrin yüzde 70'i sular altında kalmıştı. Bartın'ın hasankadı beldesinde etkili olan yoğun yağış sele neden oldu. Bartın'da sele kapılan çocuk kayboldu. Ev ve iş yerlerini su bastı. İstanbul'a giden otobüsteki 45 yolcu sel suları sebebi ile'de mahsur kaldılar. Kastamonu'nun cide i̇lçesi'nden i̇stanbul'a giden yolcu otobüsü, bartın'ın amasra i̇lçesi'ne bağlı göçgündemirci köyü mevkii'nde yükselen sel suları nedeniyle mahsur kaldı. Bartin'da, yağmur ve eriyen kar sularının etkisiyle kentin içinden geçen ırmak taşma irmak kenarındaki çay bahçelerinin bir kısmı su altında kaldı. Kuvvetli yağışın dün gece başladığı sağanak yağış bartın'da sel ve heyelana neden oldu. Teknik rapor ve basın bildirisi. Kurucaşile belediye başkanı mehmet zihni i̇lçemize bağlı tekkeönü köyünde derenin taşması nedeniyle sel suları 1 metre kadar yükseldi. Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde gece saatlerinde başlayan sağanak yağmurun dereleri taşırması sonrasında sel meydana geldi. Bugün 1998 sel felaketinin 22.

Bartin kozcağız hasankadı beldesinde yaşanan sel felaketi'nde mahsurkalma anlarımız. Bartın, sağanak yağmur nedeniyle adeta felaketi yaşıyor! 2 köyde 1 metre sel suyu i̇lçeye bağlı tekkeönü köyü'nde de dere taşması sonucu sel meydana. Bugün 1998 sel felaketinin 22. Bartın'da sele kapılan çocuk kayboldu.

Bartın'ı sel aldı - YENİ ASYA
Bartın'ı sel aldı - YENİ ASYA from www.yeniasya.com.tr
Kuvvetli yağış uyarısı günlerdir meteoroloji tarafından yapılıyordu. Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde etkili olan sağanak yağış sonrasında taşan dereler sele neden oldu. Ev ve iş yerlerini su bastı. 21 mayıs 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin üzerinden tam 22 yıl geçmiş. 11 yaşındaki bir çocuk sel sularına kapılarak kayboldu. 21.06.2019 14:43 | son güncelleme: Daha önce de yaşanan çeşitli taşkınlar ve özellikle 1998 yılında yaşanan sel felaketi sebebiyle. Teknik rapor ve basın bildirisi.

Bazı araçlar sel sularında mahsur kaldı.

Afet ve durum yönetimi merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada, özellikle amasra ve. Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde etkili olan sağanak yağış sonrasında taşan dereler sele i̇stanbul'a giden otobüsteki 45 yolcu, sel suları nedeniyle mahsur kaldı. Bartin kozcağız hasankadı beldesinde yaşanan sel felaketi'nde mahsurkalma anlarımız. Bartın, sağanak yağmur nedeniyle adeta felaketi yaşıyor! Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde etkili olan sağanak yağış sonrasında taşan dereler sele neden oldu. Çok sayıda ev, iş yeri sular altında kalırken, sel sularına kapılan araçlar denize sürüklendi. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi. 2 köyde 1 metre sel suyu i̇lçeye bağlı tekkeönü köyü'nde de dere taşması sonucu sel meydana. 21.06.2019 14:43 | son güncelleme: 21 mayıs 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin üzerinden tam 22 yıl geçmiş. 21 mayıs 1998'de bartın'da 3 gün süren etkili yağış nedeniyle bartın çayı 10 metre yükselmiş, şehrin yüzde 70'i sular altında kalmıştı. Daha önce de yaşanan çeşitli taşkınlar ve özellikle 1998 yılında yaşanan sel felaketi sebebiyle. Ev ve iş yerlerini su bastı.

Posting Komentar

0 Komentar